Политика

Структурите на БСП на нож срещу Емил Иванов

s1 emil-ivanov„Без Самоков Повече“ и „Без Своге Повече“ се зарекоха от младежката организация на червените след като в петък по никое време гръмна новината, че Емил Иванов е новият областен управител.

Социалната мрежа стана арена на разгорещени мнения и тезиси, които хвърляха меко казано кал по политиката, която възприема и прилага ръководството на БСП.

В същия ден, когато стана поредното безумно назначение, с което ДПС бетонира позициите си в апетитната ни област, Кирил Добрев и Корнелия Нинова поискаха мнението на членове и симпатизанти в Самоков именно по темата с областния управител, което с оглед последвалите събития, можем да определим като прах в очите.

Междувременно БСП- София област с всичките си 22 общински организации излезе с декларация, в която категорично не приема назначението на Иванов за губернатор.

Социалистите от София област са настояли ръководството на БСП да изиска преразглеждане на решението на МС от 12 юли 2013 г. „Позицията Областен управител да бъде заета от човек, доказал своя професионализъм, чиято личност няма да навреди на правителството на Пламен Орешарски и БСП и да предизвика укори по отношение на морала, на каквито сме свидетели в последния месец.” – се казва още в документа.
 
Не е тайна, че най-потърпевши от назначаването на Емил Иванов за областен управител, са структурите на социалистическата партия в София област. Повече от 20 години БСП не е имала свой представител на тази позиция, въпреки резултатите от различните местни, парламентарни и евроизбори. 

Междувременно Емил Иванов беше заменен в НС от Александър Методиев-Сали, който моментално беше превърнат в „герой“ на протеста, като протестиращите поискаха той Методиев да оглави НЕК.

Пълзяща реабилитация на кадрите на ДПС стигна дотам, че от 28 области, ДПС заемат ключовите губернаторски места в Пловдив, Благоевград, София област, Търговище, Силистра и др.
 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close