Местен бизнес

„Самел 90” АД на изложение в Истанбул

1“Самел-90” АД взе участие в изложба за  продукти на отбранителната индустрия IDEF’13. Изложбата се проведе в Истанбул, Tuyap Fair Convention and Congress Center. По време на форума, проведен преди няколко седмици, 794 фирми, от които 255 турски и 539 от 52 страни показаха своите продукти и технологии в областта на отбранителната индустрия.

IDEF’13, беше посетена от 105 делегации с 529 членове от 81 страни, между които 22 министри, 4 зам.-министри, 5 зам.-началници на генералните щабове.

„Самел-90” АД  представи своята гама от отбранителни продукти, като чaст от българския павилион на фирмите от отбранителната индустрия, където своята продукция демонстрираха Институтът по Металознание при БАН, „Кинтекс”, „Арсенал”, ВМЗ, „Дунарит”, „Оптикс” и др.

От продукцията на „Самел-90” представена на вниманието на посетителите бяха гамата RCIED смутители, артилерийски радиосмутител, полеви телефонни централи и телефони, наземен радар, както и концептуални решения за наблюдение и контрол на държавни граници и изграждане на интегрирана комуникационна и информационна полева система. Традиционно  голям интерес  имаше към RCIED смутителите и произвеждания единствено от Самел-90 в цял свят артилерийски смутител.

По време на IDEF’13 интерес към щанда на самоковската фирма проявиха представители на САЩ, Германия, Франция, Полша, Пакистан, Тайланд, Малайзия, ЮАР, Камерун и много други. Проведени бяха срещи и разговори, които са предпоставка за успешни сделки и плодотворно сътрудничество.

„Самел 90” АД участва редовно в подобни изложения като осъществява контакти с чужди фирми и делегации в областта на радиосмущенията.Тя е един от водещите производители на изделия за отбранителната индустрия. В началото на есента, през месец септември предстои поредното участие извън пределите на страната. Този път в Лондон.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close