Общество

Ръководството на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” награди заслужили ученици

Анна Манова

На 3 май от 17:00 часа в приятната обстановка на Сарафската къща, ръководството на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” отличи заслужили свои възпитаници.

Празничното тържество беше част от прояви, свързани с патронния празник на учебното заведение – 11 май. Мотото на събитията е „Детските очи виждат всичко”. В ролята на водещи бяха чаровните ученички Габриела Меракова и Катя Тодорова. Честването в препълненото пространство на възрожденската къща започна с рецитал, свързан с делото на двамата солунски братя Кирил и Методий. А след това директорът Панев пристъпи към награждаването на учениците, които са се представили отлично в различни олимпиади, състезания и мероприятия. „Днешният ден е тържествен за нас. Това е първата част от честването на нашия патронен празник.Тържествен ден, в който с гордост и самочувствие отбелязваме постигнатото. Тези награди са признание за постигнатите резултати. Уважаеми колеги, вие също ще видите своите резултати, за което искам да ви благодаря. В сравнение с миналата година резултатите са още по-добри. Искам да изкажа специални благодарности на г-жа Гамалова, която с нейния отбор по лека атлетика отива на финал. До сега не сме имали такива резултати. Искам да изкажа благодарност и на председателя на училищното ръководство г-н Гамалов, за голямото съдействие при осигуряване на наградите. Искам да пожелая много здраве и успехи на всички и нека стават все повече и повече. Има с какво да се похвалим!”, подчерта директорът Панев.

Голям брой възпитаници на ОУ „Св. Св. Кирил и Методий” получиха грамоти и награди. Втората част от празненствата по повод идния патронен празник на училището ще се проведе на 5 май /петък/  от 17:30 часа в салона на читалище – паметник „Отец Паисий – 1859”.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close