Седмицата

Ротари клуб „Самоков” награди изявените ни спортисти

rotari klubМария Галчева

Президентът на Ротари клуб „Самоков” – Мария Димова, в компанията на журналисти, родители и други членове на клуба, награди изявените имена в спорта, които тази година са допринесли за спортната слава на Самоков. Кратката, но трогателна церемония, се състоя в хотел „Ледени ангели” преди обяд на 26 декември.

В словото си М. Димова отбеляза колко е трудно да бъдеш спортист и колко много лишения изисква това във всеки един аспект, но накрая, когато успехът дойде, човек се чувства наистина удовлетворен.

Наградени бяха примите на спортната аеробика в Самоков – група девойки 15-17 години Анита Гаврилова, Синтия-Мари Ангелова и София Вададжийска. Заради успехите си отличие взе Мария            Чепилова – карате; Петър Гьошарков – сноуборд и Георги Околски – ски алпийски дисциплини.

Децата получиха парични премии в размер на 300 лева за всеки.

Ротарианският клуб протегна ръка на танцова формация „Огнени стъпки” към ОУ „Христо Максимов” и на центъра за настаняване от семеен тип, като дари парични средства, като средствата ще отидат за дрешки на малките танцьори и за ученически пособия на децата от центъра.  Дарените средства за по 500 лева за двете организации.

Ротари клубът в Самоков е предприел някои стъпки с оглед усъвършенстването на своята работа, създавайки нови вътрешни правила, които да повишат отговорността на президента на клуба и на неговия борд.

Избраните в новия борд за предстоящата 2015/2016 година ще бъдат Райко Масларски/президент/, Петър Чакалов /секретар/, Мария Димова /паст-президент/, Петър Вуков /вицепрезидент/, церемониал-майстор Ели Милушева и касиер Людмила Бързанова.

Петър Чакалов е номиниран за президент през предстоящата 2016/2017 година.

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close