Политика

Реформаторският блок стартира от община Самоков

reformatorski blok

Самоков 365

Стратегията, целите и организацията на кампанията по места бяха част от темите, които Реформаторският блок обсъжда на двудневен семинар в Боровец на 5-ти и 6-ти юли. В него участваха лидерите на Блока и представителите на Гражданския и Изпълнителния съвет.

„Хората очакват решение на проблемите си и ние ще отговорим на това в управленската програма, която подготвяме“, каза лидерът на „Движение България на гражданите“ Меглена Кунева. Реформаторите се зарекоха да направят необходимото, за да не допуснат отново безотговорността на политиците да тласне страната към тежка финансова криза, както за малко да се случи миналия месец.

Радан Кънев, председател на ДСБ, засегна темата за отварянето на Реформаторския блок към хора и партии, които споделят ценностите му. Изказващите се бяха единодушни в това, че Блокът ще прегради пътя на мафията към властта и ще се бори срещу опитите на ДПС за заграбване на всички икономически и политически позиции.

Преди това, в гр. Самоков, се проведе среща на членовете и симпатизантите в община Самоков и ръководството на Регионалния граждански съвет на РБ в София област. Председателят на регионалния щаб Димитър Делчев изрази благодарности към местната структура за работата й досега и заяви, че на следващите избори Блокът ще е много по-силен и организиран. „Вятърът духа в нашите платна и с общи усилия ще се преборим за това, което мечтаем – независима от чужди интереси България, където хората живеят спокойно“, каза още той.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close