ЗлободневноРегионални

Рали „Бреслау” в Боровец

Самоков 365

През 2018 за осма поредна година България ще бъде домакин на международното състезание за високо проходими автомобили Балкан Офроуд Рали. Събитието, което ще се проведе у нас в периода 15-22 септември е серия от най-голямото офроуд рали в Европа – Рали „Бреслау”.

Първият от осемте състезателни дни ще бъде в района на Боровец. Очаква се на 15-и септември (събота), над 100 състезателни автомобила и още около 150 обслужващи да започнат обиколката на България от първия планински курорт у нас. Стартът за cross country ще бъде даден в 11:00 часа, а дължината на трасето в първия ден от състезанията ще бъде 228 км. Състезателите в категория extreme class ще започнат в 11:25, а дължината на трасето в този първи участък е 61 км.

Феновете на  автомобилните спортове у нас и гостите на курорта Боровец ще могат да се докоснат до вълнуващата атмосфера на състезанието в първия лагер на състезателите пред хотел „Еуфория” в Боровец.На 16-и септември, състезателите в категория cross country ще потеглят от Боровец в 8:00 сутринта към втората част от Балкан Офроуд Рали. Стартът на втория ден от надпреварата за категория Extreme Class ще бъде даден в 09:25.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close