Седмицата

Пълен напред!

samokovМария Галчева

В следващите ни броеве ще усетите една тенденция на засилена политика и това не е случайно изобщо. Все пак предстоят вълнения, които ще достигнат до всеки дом под формата на коментари, клюки, дебати, разправии и т.н.

През нашите страници ще се опитаме да представим нещата такива, каквито са, за да избегнем чувството на масивна измама, от което неминуемо страдаме в някои периоди. Ще се опитаме също да проследим и защо се появява една мистериозна глухота, когато трябва да се спазват някои общоустановени правила, следствие на което гледаме психоспектакли.

В такова време особено чувствителни ставаме към селектираната истина. Звучи ли ви познато?

Като издание, което е доказало своята обективна и политически безпристрастна позиция, ще продължим да търсим всички гледни точки към проблемите на града ни, в това число и политическите настроения, но към тях ще гледаме с помощта на нашите събеседници.

Затова и детайлно разясняваме някои засилени тенденции, на които ще ставаме свидетели дружно и да се надяваме, че ще е за добро. Място на страниците на „Самоков 365” ще намерят всички, които имат какво да кажат – без цензура и без анонимност. В крайна сметка би трябвало да се уважава този, който ползва името си, твърдейки определена теза.  Всеки е силен, когато „храни” анонимно.

До вота наесен реално погледнато има време, но кампанията започна, тепърва ще се потвърждават имената на хората, които ще виждаме в качеството им на кандидати по различни партийни листи. Като наблюдатели бихме си пожелали една честна игра, основана на принципи, аргументи и умения, на осъществима политика, базирана на разумното, не на видимото с очите.

Важна линия от материали са посветени на общинските ни съветници, които ще имат възможността да споделят това, което според тях е направено, накъде сме тръгнали, кои са приоритетните цели, реализираните политики и за какво не е останало време накрая.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close