Слайд категория

Промени Самоков с втора инициатива

1 june 2014Искам да се забавлявам!

Искам да има подходящи места за това!

 Искам цветно и забавно детство!

Има начин!

1 юни, събота,  в 11.00 часа се събираме на детската площадка в кв. „Самоково” до блоковете бл.1, бл.5, бл.6, за да освежим и ремонтираме!

За малките и по-големите помощници  ще има сладки изненади! Всичко това ще се случи със съдействието на нашите приятели от „Монтажи 64”, „Си комерсиал 7” и  Нинахим.

 Това е  официалният текст на прессъобщението, което призовава гражданството на  града да се включи на абсолютно доброволни начала във втората инициатива на Промени Самоков. Първата се състоя на 12 април на Ридо, където ентусиастите засадиха 250 дръвчета на зверски изсечената местност.

Този път идеята е да се направи нещо за децата, все пак е 1 юни – и целта е избрана. Детските площадки в кв. „Самоково” зад блоковете 1, 4, 7, 11. Всички заедно ще боядисаме съоръженията, ще премахнем тревата, ще оправим пясъчниците.

Благодарение на Стефан Карагеоргиев, който се е свързал с Кристиян Танев, един от организаторите на събитието, вече има налични баскетболните рингове и мрежа.

„Цялата идея на каузата Промени Самоков е да участват колкото се може повече хора. Всеки да бъде съпричастен. Даренията от този вид показват, че има хора, които милеят за градчето ни!”  се казва на фейсбук страницата на Промени Самоков.

Всички, които искат да се включат, са добре дошли!

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close