Спорт

Приключи първото лятно състезание за купа „Самоков“

Христиана Видинова

ski-bqganeПървото лятно състезание по ролкови ски за купа „Самоков“ вече е факт. През уикенда на ролбана в СУ „Никола Велчев“ над 70 състезатели влязоха в битка за медали от всички възрастови групи, от клубовете на България, в това число и националните ски бегачи, които се завърнаха от поредния тренировъчен лагер в Белмекен. Организаторите от СК „Рилски скиор“ получиха похвали за направеното състезание.

С 10 медала – 4 златни, 4 сребърни и 2 бронзови се отличиха именно възпитаниците на самоковския клуб и на треньорите Лиляна Кръстева и Елена Дойнова. На най-ski-bqgane3високото стъпало се качиха Марио Матиканов, братята Огнянови – Александър и Симеон и Христина Митева. Среброто заслужиха Ивана Гирова, Мария Видинова, Божидар Димитров и Петя Стойчева. С бронзови медали се окичиха Максим Велчев и Джесика Уолтон.

Специални плакети заслужиха най-малките участнички в надпреварата Ивет Лалова и Ивана Райкова, внучки на Лиляна Кръстева и дъщери на титулуваните многократно в близкото минало Ива и Инна Кръстеви.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close