РегионалниСамоков

Почина д-р Божидар Петрунов

„Самоков 365“

Вчера е починал д-р Божидар Петрунов, дългогодишен специалист в самоковската болница. Тъжната новина стана ясна от публикация в социалната мрежа от страна на началника на отдел „Кардиология“ в МБАЛ д-р Николай Кабрански.

В поста си той написа следното: „Загубихме при още неизяснени причини и обстоятелства наш колега и приятел! От имено на Кардиологично и Вътрешно отделение нашите най-дълбоки съболезнования!“.

Малко по-късно стана ясно, че докторът е намерен мъртъв в дома му. От скоро той живееше сам, след като майка му почина. В началото на годината д-р. Петрунов е отпразнувал своя 60-годишен юбилей. Като над 20 години е специалист – кардиолог и специалист по вътрешни болести в самоковската болница. През последните 6-7 години беше част от Кардиологично отделение. Около 10 години е работил във Вътрешно отделение. Д-р Петрунов беше лекар в Поликлиниката, след това и личен лекар. Около година работи с екипа на Спешна помощ. Макар че обстоятелствата около неговата смърт още се изясняват, негови колеги коментират, че е бил със симптоми на Ковид и останал да се лекува вкъщи. Дали това е така все още не е ясно.

Екипът ни изказва искрените си съболезнования на близките.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close