ОбществоРегионални

Петрун Вардаров поема щафетата начело на Ротари клуб-Самоков

Самоков 365

На 21-ви юни беше извършено тържествено предаване на властта в Ротари клуб. Както е известно, ръководните постове се сменят в средата на всяка година на ротационен принцип. Церемонията се състоя в Кюстендил, градът-домакин на зона 3, в която влизат Самоков, Кюстендил и Дупница.

Петрун Вардаров поема щафетата начело на Ротари клуб-Самоков. Той получи ротарианската огърлица от досегашния президент на РК-Самоков Людмила Бързанова. В новия борд влизат още Райко Масларски – вицепрезидент, Стефан Докузов – секретар, Екатерина Вададжийска – церемониалмайстор и Владимир Василев – касиер. Бившият президент на РК-Самоков Людмила Бързанова става асистент ДГ на зона 3, което е голяма чест за РК-Самоков.

В четвъртък /27 юни/ предстои да бъдат връчени две награди на изявени деца от град Цариброд /Сърбия/ от страна на РК-Самоков. На събитието ще присъстват Людмила Бързанова, Райко Масларски, Екатерина Вададжийска и Стефан Докузов като представители на самоковския клуб. Като друга планирана изява на 9-ти юли в Самоков ще гостува гуверньорът на Дистрикт България г-н Митко Минев, който в рамките на визитата ще се запознае с работата на клуба, ще посети забележителности в общината и срещне с кмета Вл. Георгиев.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close