Любопитно

Петко Димитров се готви да се бракува

petko 4За най-специалния ден от живота си, бизнесменът Петко Димитров се довери на еталона за българска мода – Модна къща „Агресия”. Никой не бе изненадан от решението му, защото той винаги е споделял страстта си към марката, чието лице е. На помощ за избора на конкретния костюм, с който ще произнесе заветното „Да”, се включиха: бъдещата му съпруга Яна, водещи светски журналисти от електронните, печатните и телевизионните медии, светски и модни фотографи, както и най-добрите консултанти на МК „Агресия”.

Единодушно, всички се спряха на плат 180’S вълна, от лимитирана серия, каталог Ambassador, на английската фирма производител на платове Dormeuil. Финалния модел на костюма предизвика оживена дискусия и до консенсус не се стигна. Дилемата бе между класически смокинг и фрак.

Бъдещото семейство разкри официално датата на сватбения си ден – 20.10.2013г., ще им кумуват семейство Иво и Мира Тоневи, а тържеството ще завърши в Night Flight. Детайлите по събитието, влюбените пожелаха да запазят в тайна.

МК „Агресия” пожелава приказен сватбен ден на Петко и Яна и вълшебен семеен живот!

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close