Боровец

Около 4000 студенти ще се тагнат от Боровец

student-party-vineri-7793-1024x640Анна Манова

На 8-и декември студенти от всички посоки се втурват да отпразнуват своя празник. Боровец е едно от предпочитаните места за купонясване. Още през ранния понеделнишки следобед групи студенти бяха „обградили” хотелите, чуваше се глъчка и музика. Алкохол също не липсваше. Курортът видимо се беше подмладил с всички онези, които нямат търпение да посрещнат празника още от предходния ден. Множество селфита заляха социалната мрежа, повечето с тагване от Боровец.

Да празнуваш на курорт е модерно!

Тази година за 7-8 декември за Боровец са се заявили около 4000 почиващи. Като голяма част от хотелите в курорта са продали целия си наличен капацитет, друга част от хотелиерите изобщо не разчитат на студентите, не изготвят пакети за тях и макар на първо четене да сметнем, че те тези дни са на загуба, може й да не се окажем прави. Защото е известно, че част от бъдещите висшисти не пестят сили и енергия да покажат цялото си налично въображение, оставяйки стаите, общите помещения и ресторантите във вид все едно е минал ураган или някакво друго природно бедствие.

Тези обаче „смели” хотелиери и ресторантьори, които все пак „прибират” студентите, са изготвили пакетни цени, които в повечето случаи варират между 60-70 лв., а има и такива около 100, които включват нощувка, закуска и празнична вечеря. Пакетите, които са с по – висока стойност обикновено предлагат и допълнителни екстри като използването на СПА.

Намалелият брой студенти, избрали да отбележат празника си на Боровец спрямо миналата година, вероятно се дължи и на ремонта на един от най-големите хотели – „Рила”, който се очаква да отвори врати на 12.12.15 година и да посрещне първите си гости за сезона.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close