ЗлободневноРегионални

Областният управител Илиан Тодоров и Явор Нотев наградиха участниците в “Седмица на изкуствата Боровец 2018”

Областният управител на Софийска област Илиан Тодоров и заместник-председателят на Народното събрание Явор Нотев наградиха лауреатите и участниците във фестивала „Седмица на изкуствата Боровец 2018“. Фестивалът се проведе под патронажа на областния управител на Софийска област  Илиан Тодоров.
По време на награждаването проф. Гьорчев – председател на журито в раздел „Класика” благодари на Тодоров за подкрепата, като заяви, че това награждаване ще остане в паметта на наградените и когато един ден като станат звезди, ще си спомнят за оказаната подкрепа.  Нотев и Илиан Тодоров отличиха с грамоти за принос в организацията и провеждането на фестивала акад. Милчо Василев – ректор на АМТИИ – Пловдив, проф. д-р Тони Шекерджиева – Новак -зам. ректор на АМТИИ гр. Пловдив, доц. д-р Зорница Петрова – преподавател в АМТИИ гр. Пловдив, проф. д-р Ростислав Йовчев – ръководител катедра в НМА „Панчо Владигеров“, проф. д-р Емил Куков – зам. декан на факултета по изкуства в ЮЗУ гр. Благоевград и други.
Индивидуални изпълнители и танцови състави, носители на награда “Grand Prix” и първи награди бяха отличени с грамоти за участие. Заместник-председателят на Народното събрание Явор Нотев и областният управител Илиан Тодоров пожелаха на всички лауреати много успехи и награди в творческата им дейност.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close