Обща категорияОбществоСамоков

Нови звезди изгряват в шестото издание на конкурса „Принц и принцеса”– Самоков

„Самоков 365”

За шеста поредна година Арт компания „Нови звезди” организира детския ежегоден регионален конкурс „Принц и принцеса на България” – Самоков 2018. Домакин на събитието е Младежкият дом в града.

Всяка година конкурсът се радва на засилен интерес от страна на участниците, а залата е препълнена от децата и техните близки. Кастингът ще се проведе на 24 април /вторник/  от 16:00 – 18:00 часа в Младежкия дом. А конкурсната част ще бъде на 27 април /петък/ от 18:00 часа. В „Принц и принцеса” могат да участват момичета и момчета във възрастовия диапазон от 4- 16 години. Предвидени са много награди, подаръци и ленти за таланти. Победителите ще имат възможността да представят своя град в Националния фестивал „Принц и принцеса на България”, който се провежда от 2-5 юни в Албена. Освен това имат реалния шанс да получат покани за участие в международни фестивали в България, Италия, САЩ.

Децата на Самоков подкрепят инициативата на Арт компания „Нови звезди” против насилието на деца, което е под мотото: „Александра – принцесата ангел”. Вестник „Самоков 365” е медиен партньор на събитието през последните няколко години.

Повече информация за конкурса може да получите на тел. 0877 41 00 73 и на www.novi-zvezdi.com

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close