ОбществоРегионалниСамоков

Неделно матине в центъра на Самоков организираха „Младост – 2003”

„Самоков 365”

Вечерно неделно матине организираха вчера от читалище „Младост – 2003”. Музика огласи центъра на Самоков, а малките изпълнители подариха мини концерт на всички присъстващи.

В програмата на читалище „Младост – 2003” са заложени различни видове забавления и макар пандемията да затвори доста от фестивалите в страната, малките таланти и тяхната ръководителка Лили Шуманова винаги намират начин и поле за изява. Така те за пореден път организираха градска забава от типа матине. Музикалното събитие те посветиха на празника на града, който по традиция е през август, но тази година няма да се състои. За първи път те ни запознаха с подобен тип мероприятие на ледената пързалка, където децата забавляваха публиката пеейки с пързаляне на кънки.

Лятното матине, с дата 16 август, се проведе в близост до фонтана в центъра на Самоков, предлагайки на посетителите  малко по-различен и екзотичен декор.

„Тук може да се правят разнообразни музикални забавления, защото е нестандартно и човек си почива, слушайки музика”, сподели председателят на читалището и организатор на събитието Лили Шуманова.

Малките артисти Натали, Кристиян и Ивана поднесоха букет от забавна музика от български, руски и немски песни. Като за финал момчета от публиката пожелаха техен приятел да направи рап изпълнение. Седемнадесетгодишният Ивайло Тодоров направи един фрийстайл, с който поздрави събралите се млади и стари на центъра.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close