ОбществоРегионалниСамоков

Награда от национален конкурс за третокласниците от училището в Ярлово

„Самоков 365“

Третокласниците от ОУ „Васил Левски“ в с. Ярлово и техният класен ръководител Ели Георгиева участваха в национален конкурс „Стани учител за пример“. Той се провежда  под надслов „Заедно можем всичко“ и е организиран от Фондация „Въздигане“ .

Натъквайки се на грозна гледка, в един слънчев есенен ден – вандалска проява в градинката пред училището в с. Ярлово, те не се замислят и веднага реагират, като решават да изчистят и подредят. А сред всичките боклуци събрали и доста капачки за кампанията „Капачки за бъдеще“.

Резултатът е на лице – щастливи, удовлетворени и усмихнати от добре свършената работа. Надяват се повече подобни неща да не се случват.

„Да бъдем по-отговорни, да ценим и пазим изграденото! Да бъдем съвестни! Да бъдем преносители на доброто! Да бъдем обединени, защото заедно можем повече, заедно можем всичко!“, сподели класният ръководител Георгиева.

Преди броени дни бяха обявени победителите и те са сред тях. А в петък получиха наградата си – книга „Създателите“ и грамота за участие.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close