ОбществоРегионалниСамоков

Момичетата на Катрин Митева – абонирани за успеха –  с Гранд при и много медали от „Кръстопът на музите“

„Самоков 365“

Момичетата от  Katty Dance & Sport Studio доказват за пореден път, че са абонирани за успеха. Поредните отличия в актива на грациите са от 18 международен конкурс „Кръстопът на музите“ – 2022 г., провел се на 22 октомври в столицата.

Самоковските момичетата се представиха в категория „Съвременни танци, дуети и формации“. И си тръгнаха с набор от медали, като най- голямото отличие е Гранд при.

„Не мога да опиша чувството да ви отличат, оценят и наградят сред толкова много танцьори от цялата страна. За мен е чест и признание имена като Кремена Шопова- Андонова, Хайгашот Агасян, Етиен Леви, Димитър Василев, Нелия Блажева, Георги Петков да дадат своите оценки в 18 международен конкурс “Кръстопът на музите” за всички нас. С гордост мога да кажа, че момичетата от Katty Dance & Sport Studio пишат танцовата история на Самоков, а успехите им говорят сами за тях“, сподели развълнувано ръководителят на момичетата Катрин Митева.  

Равносметката от участието на момичетата в конкурса показва следното: първо и второ място за голямата група, първо и второ място за дуета Гаврилова – Стойкова, второ и трето място за малката група и Гранд при за голямата и за малката група. Успешният тим е съставен от Лина Гаврилова, Анелия Вукадинова, Ренета Шукадарова, Доника Баракова, Яна Назлиева, Радина Попова, Мария Чаушева, Елена Стоименова, Натали Георгиева, Виктория Стайкова, Никол Лесичева, Биляна Гавадинова, Виктория Маркова, Адриана Георгиева, Даная Мирошниченко, Сиана Бучева, Божидара Спасова и Ивана Конярска.

„Всяка победа е сладка, но докато стигнем до нея изисква първо победа над себе си, над своите колебания, изисква жертви, неуморен труд, мотивация,  талант, единство моите момичета го постигат! Ако за тези мои наближаващи 30 години се гордея с нещо, това е ,че успях да създам екип и една истинска танцова фабрика.  Поздравления, момичета. Гордея се с вас и ви благодаря, че най-хубавите ми моменти в професионален, а и в личен план, са с вас. Признателна съм ви. Благодаря на журито и организаторите за всичко. Благодаря на моето семейство, че винаги ме подкрепя и са нашият най-верен фен. Благодаря на всички замесени в танцовата ни дейност – родители, транспортна фирма “Илиеви”, “КИРСТО”, организаторите, журито, Анна Манова – за подкрепата и доверието, които ни оказват винаги!“, сподели Митева.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close