Култура

Мартеничка за Мария

martenichkaСамоков 365

Скъпи приятели,
На 19 август асансьор падна от 9-ия етаж в София. Една жена загина на място. Другата оцеля по чудо – нашата съгражданка Мария Ваклинова.
Благодарение на изключителните лекари в болница „Света Анна“ Мария отвори очи и сега бавно се връща към живота. Учи се да седи, да ходи…… Нейното възстановяване ще продължи дълго, не знаем колко точно….. Мария обаче има всички причини да премине и това изпитание – силен дух, любов към живота, две чудесни деца, близките й хора. Не й достига само едно, но особено важно към момента – финансови средства за скъпите медикаменти и процедури. Можем да помогнем за рехабилитацията на Мария, както и за месечната издръжка за нея и двете й деца. Парите от „болнични“ и „детски“ не са достатъчни.

Сметката и е: [11:57:19] Konkordija: IBAN BG64BUIB98881840732600

Мария Илиева Ваклинова – Игнатова

СИБАНК

SWIFT BUIBBGSF

КУПИ МАРТЕНИЧКА, ПОДКРЕПИ МАРИЯ!

РЪЧНО ИЗРАБОТЕНИ МАРТЕНИЦИ ОТ БЕНЕФИЦИЕНТИ И ДОБРОВОЛЦИ НА ФОНДАЦИЯ “СОЦИАЛЕН КОНСУЛТАТИВЕН ЦЕНТЪР” МОЖЕТЕ ДА ЗАКУПИТЕ ОТ 18 ДО 26.02 В ОФИСИТЕ НА ТУРИСТИЧЕСКА АГЕНЦИЯ КОНКОРДИЯ – САМОКОВ, УЛ.”ЖИТНА ЧАРШИЯ” 12 И МЕСТНАТА КОМИСИЯ ЗА БОРБА СРЕЩУ ПРОТИВООБЩЕСТВЕНИТЕ ПРОЯВИ НА МАЛОЛЕТНИТЕ И НЕПЪЛНОЛЕТНИТЕ – САМОКОВ – УЛ. „МАКЕДОНИЯ” 23, ЕТ.1

НАПРАВИ ДОБРО И БЪДИ ЩАСТЛИВ 🙂 🙂 🙂

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close