Седмицата

Майската приказка ще се повтори и тази година

majМария Галчева

Миналата година Кристиян Танев и неговите приятели и партньори успяха да сбъднат мечтата на много абитуриенти, дарявайки им тоалети, с които могат да посрещнат празника си. Кампанията за нула време обиколи ефира и се сдоби с голяма популярност, благодарение на хуманния си заряд.

За 2015 година отново се предвижда майска акция. Кристиян коментира пред „Самоков 365”, че ще направят същото, което и миналата година, но се надяват да сбъднат повече мечти, водени от кредото, че всеки заслужава своята приказка.

За кампанията 2014/2015 екипът ще се опита да се свърже с училищата – в т.ч. директори, учители, педагогически съветници, за да може много по-бързо и лесно да се осъществи връзката. Те имат актуален списък с размери и снимки на събраните тоалети.
Ако познавате абитуриент, който има нужда от помощ, можете да намерите и да сигнализирате по телефон или чрез сайта на „Майска приказка”.

 

Едно от правилата на кампанията беше организаторите да са абсолютно дискретни по отношение на хората, за които е предназначена помощта, затова и снимков материал никъде няма да има.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close