Общество

Латинка Щъркелова отбеляза РД-то си с детско парти в Младежкия дом

Анна Манова

Прекрасно е да си роден през лятото. А още повече, когато си заобиколен от младост и красота, които да направят личния повод още една идея по-приятен. По този начин отбеляза своя 56-ти рожден ден отговорникът на Младежки дом – Самоков Латинка Щъркелова. Тя посрещна своите гости с усмивка и лакомства, а в замяна получи множество благопожелания и букети с красиви цветя. Точно заради своя личен празник Щъркелова беше изтеглила плануваното за петъчния ден детско парти, защото както тя самата подчерта – обича да е заобиколена от деца. Защото децата са най-хубавото и скъпо нещо на света, най-чистите и искрени създания. И от позицията на опита им пожела да правят всичко със сърце, да бъдат честни и да работят за изграждане на личния си авторитет.

Щъркелова е от дамите, които не крият своята възраст, а носят всеки натрупан лазарник с усмивка, гордост и благодарност. Тя сподели пред присъстващите, че много обича рождения си ден и той е един от най-щастливите й дни, наред с раждането на голямата й дъщеря Нешка и двамата й синове – Васил и Ангел. И всички хубави споделени моменти, които изживяват заедно са й най-ценните в този живот. Щастлива баба е на три внучета.

Детското парти, което се състоя на 3 август, беше в чест на празнуващата Латинка Щъркелова.  В него дейно участие взеха и децата от ЦНСТ, с които работят и се забавляват заедно. И на парти като на парти – имаше музика, танци, надуване на балони, конкурси за най-хубав тоалет, за прическа и викторина с награди. Всички се веселиха, пяха и се забавляваха заедно в разгара на лятото.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close