ЛичностиОбществоРегионалниСамоковСпорт

Краси Анев в обръщение към приятелите на биатлона: „Дафовска за пореден път петни името ми”

Анна Манова

Преди броени дни самоковската гордост в биатлона  Красимир Aнев обяви на пресконференция, че слага край на кариерата си. 33-годишният състезател поясни, че една от причините е невъзможността да намери общ език с председателя на федерацията Екатерина Дафовска. От своя страна в отговор Дафовска съобщи, че биатлонистът Анев е искал по-висока заплата от тази на Владимир Илиев.

Това провокира Анев да публикува видео в своята фейсбук страница късно снощи, в което споделя своята позиция пред всички негови поддръжници и приятели на биатлона.

„С последното си изказване г-жа Екатерина Дафовска иска за пореден път да опетни името ми. С изказването си по медиите, че съм искал да взимам по-голяма заплата от Владимир Илиев. Това е една долна лъжа! И за да го докажа призовавам г-жа Дафовска и счетоводството да публикуват аудио протокол от заседанието на УС от 11.06. От записа ще чуете точните ми думи, че държа заплатата ми и тази на Владимир Илиев да са еднакви. Ако г-жа Дафовска не иска да публикува тези записи, това означава че се страхува от истината. Личната война, която тя е започнала с мен си личи от постоянното опетняване на името ми”, сподели Красимир Анев.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close