Спорт

Красимир Анев спечели бронз в Русия

краси2Христиана Видинова

Краси Анев направи брилянтно представяне със своята стрелба от Световното първенство по летен биатлон в Тюмен (Русия) и успя да спечели бронзовия медал. Той повали всички 20 мишени и се добра до третото място, като измина дистанцията за 33:25.1 минути. „4 „нули“ е моят специалитет. При стрелбата гледам да измъкна всичко възможно!“ – сподели пред официалния сайт на Международната федерация по биатлон. Анев бе единственият българин от всички участници в първенството, който успя да направи 4 „нули“ на рубежа.

Самоковският биатлонист извоюва втория бронзов медал за България от шампионата, след като Антон Синапов донесе първия при юношите в петък. Владимир Илиев се класира на 10-о място в крайното класиране, след като направи пет грешки при стрелбата си. Иван Златев остана 33-ти с шест пропуснати мишени.

Емилия Йорданова остана на 18-то място с две грешки при стрелбата и с време от 33:25.6 минути. Тея Грегорин от Словения завъртя само една наказателна обиколка и успя да Спечели световното първенство с време 29:07.8 минути.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close