Долна Баня

Долнобанки пяха на фестивала „Нежни чувства” в Пловдив

Image 319Женската вокална група при клуба на пенсионера „Надежда” с художествен ръководител и корепетитор Васил Сотиров след успешното си участие на фестивала „Между три планини” в Банско, отново завоюва голям връх в едногодишната си творческа дейност.

На проведения в Пловдив 13-ти национален фестивал на българската градска песен „Нежни чувства” долнобанки, водени от председателката Атанаска Лазарова, покориха сърцата на журито и публиката със своите чудесни изпълнения.

Със специална диплома певиците от рилския град бяха отличени с първа награда на авторитетния шлагерен форум от председателя на журито Развигор Попов и неговата заместничка Мими Иванова, а за отличното си представяне и стилно облекло долнобанки получиха почетна грамота от Сдружението и ръководството на Националния фестивал на българската градска песен „Нежни чувства” лично от нейния директор Карамфила Йоргова.

Женската вокална група и ръководството на пенсионерския клуб „Надежда” благодарят за подкрепата за участието им в авторитетния песенен форум в сърцето на равна Тракия на община Долна баня и лично на кмета Владимир Джамбазов.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close