БоровецРегионални

Ден на приключенията и лифт билети на половин цена тази събота в Боровец

„Самоков 365“

Тази събота, 4-ти юли, Боровец кани всички любители на планината и активния начин на живот да отпразнуват заедно така очаквания летен сезон.

Специално за празника двупосочните билети за лифтовете за възрастни и за деца ще бъдат на половин цена. 

Входът за въжен град “Бороландия” ще бъде безплатен, с предварително записване в информационния център на курорта – Адвенчър Център Бороспорт в хотел „Рила“. Всички малчугани също ще могат да се включат и в забавните игри на открито в 10:00 ч. и в 16:00 ч.

Borovets Mountain Bike Park очаква любителите на планинското колоездене с два открити урока с професионалните карачи от Pro Team Samokov. Сутринта стартира карането по семейното трасе на парка, подходящо за всички нива и възрасти, а следобед предстои и по-екстремно спускане по downhill трасетата на парка, съпроводено с ценните съвети на младите състезатели.

Ще има и йога класове на открито, състезания по стрелба с лък и още много приключения. За начало на летния сезон, Боровец и хотелите в курорта са приготвили за гостите и награди. През деня всеки посетител ще може да участва в томбола за 5 сезонни летни и 5 сезонни зимни карти, както и множество награди, предоставени от хотел “Рила”, хотел “Янакиев”,  хотел “Ела”, хотел “Лион” и хотел “Самоков” в Боровец.

В съботния ден гостите на курорта ще могат да се насладят и на изложение на ретро и електрически автомобили, част от рали “Сердика”.

ДиДжей парти на открито в бар “The Terrace Lounge” в хотел „Рила“ ще съпътства празничните активности.

За безопасността и спокойствието на всички гости, Боровец отвори врати на 20-ти юни в режим на засилени стандарти за почистване и хигиена, както и практики за спазване на социална дистанция.На всички ключови места в курорта са поставени дезинфектанти, наложени са строги ограничения за максималния брой гости, допускани в лифтовете, всички съоръжения се дезинфекцират, а персоналът на курорта преминава редовно през детайлен инструктаж и тренинг за работа в условията на пандемия.

С нови правила и процедури за превенция отвориха врати и хотелите в Боровец. За летния сезон те очакват любителите на планината с ексклузивни цени с много включени екстри, разнообразни приключенски, здравословни, кулинарни и арт активности през уикендите, както и специални предложения за дълъг престой.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close