Криминални

Двама души загинаха при две катастрофи в района на Самоков

„Самоков 365”police

В началото на тази седмица на територията на столицата са възникнали 96 леки и две тежки пътно-транспортни произшествия, при които са пострадали двама души. На 8.11 /вторник/, към 8.45 часа, в полицията е постъпил сигнал за възникнал пътен инцидент на пътя Самоков – София. Според първоначалните данни, лек автомобил е самокатастрофирал в района на село Долни Окол. При инцидента е загинала 29-годишна жена, пътувала в колата. Водачът – 33-годишен мъж, не е сериозно пострадал. Причината за инцидента е опит за бракониерство в района на Долни Около от страна на роми. Версията, която се тиражира е, че те са крали дърва, когато горските ги видели и произвели изстрели. Това довело до смут от страна на хванатите в нарушение. И до фатален край за единия от двамата пасажери.

Малко по-късно в същия ден – 11.43 часа, на пътя Самоков – Боровец е възникнал пътен инцидент между два леки автомобила. При удара на място е загинал единият от водачите. Пътят е бил затворен в продължение на 5 часа, а колите са отбивани през село Бели Искър.

Изясняват се причините за двата тежки пътни инцидента, образувани са досъдебни производства. До 18.00 часа във вторник на територията на София са възникнали два по-сериозни инцидента, при които са пострадали двама души. Леките катастрофи в столицата до момента са 96.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close