Политика

Венета Галева – „Очаквам да отида на балотаж”

galevaАнна Манова

Кандидатът за кметския стол от ГЕРБ Венета Галева пусна своя вот към 11:00 часа в 19 секция в Дома за стари хора. Тя беше придружена от дъщеря си и от народния представител Ирена Коцева. Пускайки своята бюлетина тя заяви, че гласува за по-добро бъдеще и развитие на Самоков.

Г-жо Галева, как протече през Вашия поглед предизборната кампания 2015 в нашия град?

Предизборната кампания мина спокойно, открито, коректно. Ние така се старахме да бъде. Защото самоковци заслужават, техният интелект и култура заслужават това. По време на кампанията се срещнах с много хора, разговарях с тях, чух техните проблеми, разбрах какъв кмет желаят. За мен предизборният дебат бяха точно тези срещи.

Кой проблем се очерта като водещ?

Хората нямат работа, не го казвам като директор на тази служба, а вече като човек от другата ми позиция, защото виждам болката в очите на хората. Наистина това се оказа най-големият проблем. И сега в позицията си на кандидат за кмет на тази община, мой основен приоритет е именно да има инвестиции и да има работни места, да има повече средства от Европейския съюз, повече европейска солидарност.

Как оценявате политическите си опоненти?

Лоша дума не съм казала и няма да кажа. Въпрос на морал и разбиране е воденето на цялата кампания.

Очаквате ли балотаж?

Очаквам и се надявам, че аз съм един от хората, които ще бъдат на балотаж, колкото и нескромно да звучи, защото имам силата и увереността, че това ще се случи.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close