Политика

БСП откри кампанията си

bsp kampaniyaПресцентър БСП

Със стилно тържество пред сградата на Исторически музей – Самоков, днес бе направено официалното представяне на кандидатът за кмет на община Самоков, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на населени места, издигнати от БСП.  „Отново заедно в поредната предизборната кампания. Изборите минават през сърцето на всеки един от нас. Всеки има своя личен мотив да гласува. Убедена съм, че ще подкрепите кандидатите на БСП – за кмет на Самоков в лицето на Владимир Георгиев, кандидатите за общински съветници и кметове на кметства” – с тези думи се обърна Силвия Стойчева към присъстващите, изпълнили градината пред Исторически музей.
Избрахме да се представим пред вас на открито, независимо от хладния есенен ден. И сме щастливи, че вие отново сте до нас и отново ни оказвате подкрепа, жители на Самоков! Благодаря ви! Музеят е място, където се съхранява паметта на поколенията. Ние вярваме, че нашите дела ще бъдат достойни и тези след нас ще ни споменават с уважение. Защото ние се водим от примера на предците ни, които са ни предали своята обич към града. Избори се печелят с кандидати като тези на БСП. Листа с лекари, които се грижат за здравето ни, учители, които образоват децата ни, историци, културни дейци, юристи, икономисти, хора от бизнеса..
Аз съм най-младия кандидат за кмет на Самоков. Преди четири години ми гласувахте доверие. И аз съм уверен, че ние заедно всеки ден пренареждаме нашия град. Дадох обещания през 2011 и днес категорично мога да заявя, че няма проблем, по който да не сме работили. И днес „не по думите, а по делата ще ни познаете”. Самоков е една от най-социално отговорните общини в България. Работили сме в областта на инфраструктурата, образованието, културата и историята, здравеопазването и спорта. Четири години са кратък период за управлението на една община. Но вашето доверие ми даде енергията всеки ден да работя за вас. На 25-ти октомври ми дайте нов импулс за още работа, защото на нас ни се работи. Подкрепете ни с № 12 в местни избори 2015!!!
След кметът бяха представени кандидатите за общини съветници – всеки специалист в своята област, но обединени от любовта към родното място и волята да работят за развитието на общината. Кандидатът за кмет на общината Владимир Георгиев представи кандидатите за кметове на населени мяста, като подчерта, че те представляват неразделна част от кметския екип. Част от тях кметове с няколко мандата зад гърба си. Има и нови лица, които вече са начертали приоритетите си и са заявили амбицията си за работа  за развитие на населеното място. Официалната част завърши Корнелия Нинова, която сподели гордостта си, когато чула в националните медии да хвалят общинското ръководство за направения своеобразен отчет под формата на дипляна за изразходваните общински средства. “Това е пример за прозрачно, честно и отговорно управление”. След официалната част трио “Хипнотиха” поднесоха на присъстващите уникален концерт.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close