Спорт

„БОРОБОРД” Обзор на сезона

borobordwww.boroboardsnowboarding.com

Kато цяло можем да кажем, че изминалият сезон бе повече от успешен за сноуборд клуб „Бороборд”. Радваме се, че успяхме да се съхраним като отбор – задружни, както досега. За щастие нямаше никакви сериозни травми на нито един от състезателите ни – само леки натъртвания и охлузвания – пожелаваме си и занапред да бъде така.

Доминирахме на българската сцена във вътрешния календар и постигнахме страхотни резултати на състезанията в чужбина.

Равносметката е 48 медала от всички състезания в България във всички възрастови групи, Купа България при мъжете и при жените и Купа Надежди, вицеевропейски шампион и финалист на World Rookie Tour и още много добри класирания на събитията от международния сноуборд календар.

Поздравления на всички наши деца за успехите, които постигнаха. Пожелаваме им да са здрави, да продължават да се забавляват и преследват мечтите си.

Благодарим на всички родители и приятели, които са до нас, помагат ни и ни подкрепят. Благодарности на община Самоков, „Бороспорт”, Пампорово и на нашите спонсори Diel, Burton, Contrabanda  и всички останали, които по някакъв начин са били съпричастни с нашия отбор.

От този сезон имаме и нов спонсор. Нашият приятел Даниел Москов създаде марката за дрехи BOAR, която „не представя улиците, а прави връзката между града и гората, между хората и природата”. Пожелаваме му успехи в новото начинание и му благодарим за подкрепата.

На края можем да обобщим, че сезонът бе страхотен, гордеем се с всички от „Бороборд” и си пожелаваме още повече успехи през следващия.

Треньорите желаят на всички деца приятна почивка и да очакват новата програма, започваща от месец юни, която обещават да бъде много интересна за всички.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close