Политика

Борислав Чилингиров, РБ: “Работя за привличане на инвеститори и ръст на работните места в Самоков”

6Пресофис Реформаторски блок

 

Чилингиров е най-добрият кандидат за кмет на Самоков след 12 години доминация на БСП, заяви секретарят на парламентарнта група на РБ Димитър Делчев

 

„Ще работя за прозрачност в управлението на община Самоков. Мои приоритети са  привличането на инвеститори и намаляването на безработицата, която е по-висока от средната за страната, както и изграждането на спортна инфраструктура, достъпна за всички младежи”.

 

Това заяви кандидатът за кмет на община Самоков от Реформаторския блок Борислав Чилингиров при откриване на предизборната кампания в града във вторник вечерта.

 

Бяха представени водачът на листата и всички кандидати за общински съветници на РБ в града, както и кандидатите за кметове реформатори в общината.

„Важно е какво мислят хората, затова ще правя допитване до хората по важните за тях въпроси поне всяка година” , категоричен бе Чилингиров.

 

Димитър Делчев, народен представител от Софийска област и секретар на Парламентарната група на Реформаторския блок, заяви, че Самоков има нужда от различно управление след 12-годинишната доминация на БСП в града. „Уверен съм, че Борислав Чилингиров е най-добрият избор и Реформаторският блок има кандидат, който би преминал всеки тест за интегритет и почтеност”, заяви Делчев.

 

Според думите му в последните години в града не се забелязват нови инвестиции и това е голям проблем, върху който трябва да работи новото управление в общината.

 

Силна икономика, ръст на работните места, условия за бизнеса и инвеститорите и реализация за младите хора са ключът към устойчиво развитие на всяка община, категоричен бе Чилингиров, като обяви, че Реформаторите издигат за свой слоган “Самоков заслужава повече” и ще посочат истинските решения на проблемите на гражданите.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close