Седмицата

Болницата с награда от Националните медицински награди 2015

mbalСамоков 365

Самоковската болница се нарежда сред отличените от провелия се медицински форум в София. Народни представители и ръководители на браншови организации връчиха престижните статуетки. Основната идея на събитието беше да се даде гласност на саможертвата на медиците, като се отличат най-заслужилите професионалисти в нашата високо хуманна професия – с тези думи от поздравителния адрес на министъра на здравеопазването Петър Москов бе открита церемонията за Националните медицински награди 2015.

Заместник-председателят на парламентарната комисия по здравеопазване – кардиологът д-р Красимира Ковачка, връчи голямата награда за цялостен принос на доайена в кардиологията проф.д-р Младен Григоров. Наградите бяха връчени от д-р Валентин Павлов, член на комисията по здравеопазване, Виктор Паскалев, зам.-председател на Национална пациентска организация, зам.-председателя на Българския фармацевтичен съюз г-н Тодор Найденов и медийните партньори на събитието.

Партньори на церемонията бяха Националната пациентска организация, Българският фармацевтичен съюз, фондация „Академия Здравословно“ и др.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close