Обща категорияРегионалниСамоков

Ще има осигурен превоз за фестивала “Портал на два свята” в Цари Мали град

Във връзка с провеждането на Първия летен фестивал „Портал на два свята” в късноантична крепост Цари Мали Град, организаторите са ангажирали автобуси в дните на представленията. Автобусите тръгват от автогарата за с. Белчин в 17.40 ч. и обратно, в посока Самоков – в 23.00 ч. Цената на билета е 1,50 лв. в едната посока.

Община Самоков, Исторически музей – Самоков и Софийската опера и балет, Ви канят на фестивала “Портал на два свята” (29 август – 7 септември 2020 г.), който ще се проведе на късноантичната крепост Цари Мали град, разположена на хълма Св. Спас над с. Белчин.

„Портал на два свята” в Цари Мали град ще бъде открит на 29 август /събота/, от 19.30 ч. с българската опера „Янините девет братя” от Любомир Пипков, постановка на режисьора Пламен Карталов.

На 30 август /неделя/ от 19.30 часа ще бъде представена операта “Кармен” от Жорж Бизе.

На 3 и 4 септември /четвъртък и петък/ ще бъдат представени балетите “Зорба гъркът” от Микис Теодоракис (3 септември) и “Кармина Бурана” по музика на Карл Орф (4 септември).

В три последователни дни – 5, 6, и 7 септември / събота, неделя и понеделник/ от 19.30 часа ще бъде представен мюзикълът  “Mamma Mia!” с песните на АББА, създадени от Бени Андерсон и Бьорн Улвеус.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close