Спорт

Щафетата на България стартира в Антхолц-Антерселва днес

10377996_10152714407473107_2098414627518777346_nХристиана Видинова

Красимир Анев, Владимир Илиев, Димитър Герджиков и Михаил Клечоров са състезателите, които ще вземат участие в днешната щафета в Анхтолц-Антерселва (Италия). Там ще се проведат последните състезания от шестия кръг за Световната купа.

Напомняме, че миналата седмица на състезанието в Руполдинг, щафетата на България завърши на 9-то място. Тази седмица, „лъвчетата“ са разпределени различно, като само Краси Анев запазва позицията си от Германия.

Самоковецът ще стартира пръв по трасето и ще предаде на Владо Илиев, третия пост е за Герджиков, а щафетата ще завърши Клечоров.

Норвегия, Русия и Франция също ще стартират с промени в съставите си.

Норвежките биатлонисти са с различна подредба този път. Оле Ейнар Бьорндален ще бъде първи, след него са Емил Хегле Свендсен, Йоханес Бьо и Тарей Бьо.

За отбора на ‘сборная‘ първи ще стартира Максим Цветков, а втори Евгений Гараничев. Дмитрий Малишко се връща в отбора на трети пост, за сметка на Алексей Волков. Щафетата за Русия ще завърши Антон Шипулин.

Мартен Фуркад, един от най-добрите биатлонисти на Франция, няма да стартира в отборното състезание днес. Първият пост е за неговия брат Симон, който ще предаде на Кентен Фийон Майе, след това са Симон Дестийо и Жан Гийом Беатрикс.

Състезанието в Антхолц-Антерселва (Италия) ще бъде излъчвано пряко по “Eurosport 1” от 15:30 часа.

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close