РегионалниСпортФутбол

Шуробаджанащина в БФС! ДК със смешни наказания след мелето в Сливница

 Коментар Илиян Чалгънов

Дисциплинарната комисия към Български футболен съюз заседава днес, с цел да разнищи скандалните сцени след мача Сливнишки герой- Рилски спортист. Въпреки, че съдията  на срещата Благой Манов отнесе бой от футболисти и треньорски щаб на домакините, наказаният е само един – играчът Димитър Маймунков.

На записа на двубоя ясно се вижда нападение и от мениджъра на “Героя” Венци Рангелов, но той въобще не фигурира никъде, дори не е наказан по доклад, за изгонването си.

Тук си задаваме въпроса, дали делегата на мача не е получил амнезия, че не е описал главните “герои” в срещата или е бил натиснат от високо ниво в държавната машина.

Другият куриоз е, че наказанията са забележете …на база доклад, и никой не е счел за редно да прегледа достъпните видеоматериали от срещата. Явно трябва да се стигне до убийство, за да се вземе под внимание.

Никой нищо не е видял, нито за побоя над Петко Петков, за нахлулата публика и така нататък.

В крайна сметка нашите “герои” са наказани с имуществена санкция от общо 2 000 лева, домакинство без публика и може би единственото смислено наказание – лишаване от състезателни права на Маймунков за една година.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close