Слайд категория

Чуждестранна делегация начело с областния управител посети „Самел 90” АД

Samel

Областният управител на Софийска област Емил Иванов заведе чуждестранна делегация в завод „Самел 90” АД. Гостите бяха посрещнати от председателя на борда на директорите и главен изпълнителен директор на предприятието – инж. Петър Георгиев, който е и общински съветник.„Приятно съм изненадан, че областният управител доведе хора от Израел в нашата фирма. Макар че на много места по света я има тази практика, за нас това е нещо ново” – коментира той.

Целта на срещата беше намиране на нови пазари за реализиране на произвежданите продукти, популяризиране на дейността на завода, установяване на контакти.Те са залог за бъдещо успешно сътрудничество. Интересът е насочен най-вече в областта на електрониката. Голяма част от продукцията на завод „Самел 90” АД е експортно ориентирана, а делът на износа заема значителна част в годишния оборот на фирмата.

Най-важното е, че за пръв път от доста време насам представители на висшите ешалони във властта идват в Самоков и имат възможност да се запознаят от първо лице с проблемите на местния бизнес.  

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close