ЗлободневноОбществоРегионалниСамоков

Четири са новите случаи на коранавирус на територията на Община Самоков

„Самоков 365“

Четири положителни PCR тeста на жители на община Самоков за изминалото денонощие отчита системата тази сутрин. Всички са поставени на домашно лечение.

Общият брой на диагностицираните с коронавирус инфекция от понеделник до днес е 15. Статистиката отчита трима оздравели за последното денонощие, като всички са били на болнично лечение. Общият брой на излекуваните лица от понеделник до днес са 29.

Отчита се повишаване на броя на излекуваните през изминалото денонощие, които вече са 181 и понижаване на броя на диагностицираните с Kовид 19, на болнично лечение. Така лицата, които са хоспитализирани намаляват с трима за изминалото денонощия и в болница са 18 души. Броят на активните лица е с един повече спрямо статистиката от вчера – 66. Намалява броят на лицата под карантина и към тази сутрин те са 53. Това е с двама по-малко от вчера. Цифрата показва, че за последното денонощие е изтекла карантината на 9 лица. Общият брой на диагностицираните от началото на извънредното положение е 255, осем са починалите.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close