Спорт

Четири от кадетките на “Рилецо” с повиквателни за националния

basket10.12Христиана Видинова

В петък 18 състезателки набор 1999/2000 ще заминат на подготвителен лагер в София, където ще тренират за Балканската купа в Букурещ, водени от Таня Гатева. В списъка на селекционера попаднаха и четири самоковки – Деница Димитрова, Валентина Клисарска, Моника Лъки Радойкова и Росица Мирчева.  Освен самоковките, за лагера ще заминат Карина Константинова, Преслава Колева от „Балкан“, Гергана Иванова, Стефани Пендова, Цветелина Димитрова, Гергана Горунова, Елена Димова, които са състезателки на „Шампион 2006“, Юлиана Вълчева, Янина Тодорова и Мария Генчева от „Черно море Одесос“, Пламена Татева – „Тони 7“, Виктория Койчева – „Левски“, и Александра Спасова от „Асеновец 2005“

Момичетата ще се подготвят в зала „Триадица“ до понеделник (15 декември), а след това 14 от тях ще заминат за Букурещ, заедно с Таня Гатева и мениджърът Красимира Банова, която отново взе участие в селектирането на момичетата от този набор.

В състезанието участие ще вземат четири отбора като два от тях са от Румъния и един от Унгария. Първият мач на „лъвчетата“ е срещу унгарките в сряда, а в следващите два дни ще се изправят срещу отборите на Румъния. В събота ще се проведат полуфиналите, а в неделя съответно финалите.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close