ОбществоРегионалниСпортФутбол

Черни облаци надвисват над “Рилецо”! Петко Петков и Тихомир Крумов напускат в паузата

Илиян Чалгънов

Петко Петков и Тихомир Крумов вече не са част от отбора на ФК “Рилски спортист 2011”, потвърдиха от ръководството на тима.  Сърцатият таран вече е част от ЦСКА 1948, като бе основен голмайстор на “Рилски” и водещ такъв в групата през есента, отбелязвайки 16 попадения. Още от началото на есенния дял на Югозападната Трета лига, Петков беше следен изкъсо от ЦСКА 1948 и още няколко клуба, измежду които и елитния Локомотив София.

Левият бек Тихомир Крумов напуска в неясна посока. Той също ще липсва на отбора, тъй като бе незаменим титуляр в състава на Венци Арсов и също има важни попадения за “Рилски спортист”.

Все още няма яснота дали това са единствените напускащи, както и информация, относно предстояща подготовка. По първоначална информация , ръководството ще се събере след 15 декември,  за да бъдат избистрени детайли около подготовка, евентуално привличане на нови играчи  и разговори с настоящите. Воин Войнов ще има нелеката задача, да привлече в състава  прилични играчи, за да попълни и без това окъсялата скамейка на самоковци. С оглед  незавидното класиране на “Рилски спортист” в шампионата и с липсващи титуляри, пролетния дял няма да е никак розов и клони към оркъжните нива на “цар футбол”.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close