Общество

Чаровницата Мелиса на благотворителен бал с топ модели

Анна Манова

melisa4Малката и красива Мелиса Николова за втора поредна година ще вземе участие в пролетен благотворителен бал. Чаровната самоковка ще се снима и дефилира наравно с популярни лица от всички сфери на обществения живот в страната.

Мелиса е основното лице сред детските модели на модна и импресарска агенция Pro-Models, която предлага възможност за реализация и изява на модели, статисти, актьори, танцьори и певци. От две години малката красавица е част от агенцията, като през този период от време е участвала в множество тематични фотосесии, има предложения за индивидуални снимки и изяви.

За втора година Мелиса ще бъде част от пролетния благотворителен бал, който ще се състои на 24 април в хотел „Принцес” София. На миналогодишното си участие Мелиса Николова получи грамота за топ модел на агенцията, а наскоро беше гост в предаване, където темата беше детският грим. За благотворителния бал, който е на великденска тематика, Мелиса участва във фотосесия заедно с популярната певица Кристина Димитрова и модела Катрин Вачева. А на самия бал се очаква да се включат още популярни лица.melisa3

Мелиса е само на 9 години, но вече има изграден вкус към естетичното. Сама избира тоалетите си, а да застава в поза за снимка е едно от най-любимите и неща, наред с това да използва червилото на своята майка. Толкова малка тя вече е имала възможността да бъде под светлините на прожекторите и да се запознае с множество лица от светските среди. Дори да се снима с тях.  Майка и Цветелина Николова я насочва към модата, като я записва в агенцията, а там остават очаровани от малката самоковска красавица. И така в рамките на две години тя бързо се превръща в едно от водещите детски лица. „Всяко едно малко момиче мечтае да бъде принцеса, да има възможност да облече рокля или да изглежда по такъв начин. С известно притеснение заведох Мелиса в модната агенция, защото на тази дейност не се гледа със сериозно око. Притеснявах се дали няма да пренебрегва училището и да не си учи уроците. Още повече тя е малка и сега се формират в нея много качества. Но, когато Мелиса започна да се снима и като видях отношението към нея, притесненията ми се изпариха. На фотосесиите присъстват и родителите. Децата там освен, че са красиви притежават и много таланти. Има доста деца от Самоков. Мелиса е лице и модел на агенцията. Но наред с това се справя и добре в училище. Тя знае колко е важно човек да учи и че това е пътят към успеха. Иначе на фотосесиите ходи с голямо въодушевление, подбираме тоалетите заедно. Много е щастлива”, споделя майката на Мелиса Цветелина.

 

 

 

 

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close