Общество

Цонко Цонев ни представя „Кметълски истории“

 

kmetyla
Най-известният кмет у нас, макар и вече щастливо оттеглил се  – Цонко Цонев Кметъла, само преди дни официално направи премиерата на първата си книга „Кметълски истории“. Горещото четиво вече се радва на огромен успех и на хиляди фенове из страната. След промоцията, започна турне и срещи с хората, които са рокаджии на теория и на практика.

Книгата съдържа уникални истории, които проследяват kmetyla2трансформацията на града от малко, провинциално място до столица на рока. Само за справка ще вмъкнем, че по времето, когато той е кмет Каварна е била посетена от над 100 изпълнители и групи. В нея ще прочетете за срещите в с Рони Джеймс Дио, Джон Лоутън, Глен Хюз, Емир Костурица и ред други световноизвестни величия, някои от които са забивали само на стадион „Калиакра“, както и за неповторимата атмосфера, която те са създавали там.  В книгата място са намерили място паметни случки и с наши изпълнители като БТР примерно.

Идеологът и създател на легендарния „Каварна рок фест“ включва над 10 града в турнето си и Самоков е един от тях. Градът ни има славата на стар рокаджийски център и затова е включен в списъка, наред с големи областни градове. За всички фенове, които ходихте при него, сега  Kметъла идва при вас на 16 юни от 18,00 часа. Мястото –  в кафе-бар „Defected”.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close