ОбществоРегионални

Хотел „Рила“ с награда и признание за един от най-добрите хотели в страната

Самоков 365

На 29-и и 30-и май в София се проведе Инвестиционен форум за хотели и туризъм (Hotel & Tourism Investment Forum), където се събраха над 400 представители на туристическата индустрия.
По време на форума бяха раздадени и наградите „Топ 100 най-добри хотели в България“. Тази година хотел „Рила“, Боровец, бе отличен като един от хотелите в страната с най-високо ниво на обслужване и удовлетвореност на гостите си.
За да бъдат максимално обективни, наградите оценяват представянето на хотелите на база онлайн споделени впечатления и оценки от техните гости. Хотелският форум си партнира с международния лидер в оценката на онлайн репутация ReviewPro, а самото оценяване е базирано на Global Review Index, който се използва от хиляди хотели и хотелски групи по цял свят, за да следят и подобряват своята онлайн репутация.
Наградата на хотел „Рила“, Боровец прие г-жа Благовестка Томова – изпълнителен директор на хотела. От сцената на форума тя благодари на гостите на хотел „Рила“ за споделените впечатления, мнения и коментари през изминалата година и потвърди, че основната цел на хотела е да направи почивката в сърцето на планината приятна, уютна и незабравима – почивка с усмивка.
Г-жа Томова благодари и на целия екип на хотел „Рила“, който неуморно полага усилия, за да предостави на гостите висококачествен туристически продукт.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close