Любопитно

Хотел „Рила” затваря до 25-ти май за нов частичен ремонт

Анелия Балабанова

Хотел „Рила” затваря врати за нов частичен ремонт до 25-ти май. Този път ще бъде реновирана студийната част с изцяло променен дизайн и обзавеждане, съобщи изпълнителният директор Иван Павлов. По думите на управителя идеята е да се вдигне още повече нивото.

Припомняме, че един от емблематичните за Самоков и курорта Боровец обекти беше значително обновен и в резултат на това се радваше на засилен интерес през активния зимен туристически сезон. Пълна промяна през 2015 г. претърпяха ресторантите и общите части, преобразени в модерен алпийски стил. Доста атрактивно място за посещение през изминалите месеци се оказа и терасата /The Terrace Lounge/, от която гостите не пропускаха да си направят селфи и заснемат красивите планински гледки. Тя също ще преустанови временно работа.

Хотелът ще заработи, макар и не на пълни обороти отново след 25-ти май като останалите леки довършителни дейности ще продължат и след тази дата. Уверенията са, че това по никакъв начин няма да се отрази на туристите. Това, което предстои да се случи от 1-ви април до октомври 2017 г. е студийната част на хотел да бъде превърната в просторни Superior стаи и апартаменти с елегантен алпийски дизайн. По време на ремонта, хотел „Рила” ще разполага със 190 двойни стаи. От ръководството не крият удовлетворението си от успешния зимен сезон и отчетения ръст на туристите спрямо миналата година. Един от козовете затова се оказа и спа центърът, който тепърва ще набира още популярност.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close