БоровецОбществоРегионални

Хотел „Алпин” в Боровец с пето отличие за бутиков хотел

Анна Манова

Пето поредно престижно отличие получи хотел „Алпин”. Наградата е в категория „Най-добър бутиков хотел на България” от Световните ски награди. Това е сериозно признание и нарежда намиращия се в курорта Боровец хотел сред най-добрите в родните зимни курорти. Наградата е приета лично на тържествена церемония от управителя на хотела Александър Вукадинов.

Световните ски награди /Wold Ski Awards/ се проведоха между 16-18 ноември в Кицбюел, Австрия. Те са световна инициатива за признаване на върхови постижения в ски туризма. Това е момент, в който на едно място си дават среща международни лидери от бранша, за да обменят знания, иновации и принципи за най-добри практики на световната сцена. На тридневното събитие в Кицбюел присъстваха представители на Европа, Азия, Северна Америка, Южна Америка и Австралия. Целта на Световните ски награди е да повишат стандартите в ски услугите и да отличат фирмите лидери в световния ски туризъм. Най-добрите в бизнеса се определят от онлайн гласуване, в което участват професионалисти в областта на туризма, туроператори, агенти, медии и приятели на спорта.

Номинираните от World Ski Awards са разделени по държави и континенти, а България е представена от най-големите си ски центрове Боровец, Банско, Пампорово и Витоша.

Хотел „Алпин” за поредна година затвърждава позициите си в тази категория. Той е луксозен малък хотел, разположен в сърцето на курорта Боровец. Разполага с 4 стаи, един апартамент, две студия и 8 вили, разположени във ваканционното селище. Има й собствен ски гардероб.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close