СамоковСпорт

Тимът на „Големите“ – шампион в есенния футболен турнир

„Самоков 365“

Тимът на  „Големите” стана шампион на есенния футболен турнир, който се проведе в продължение на месец на терените на Спортен комплекс – Самоков.

В оспорван финал „Големите” надделяха над „Шивачите” с резултат 3:2. Така купата за второто място отиде при „Шивачите“. Във финалния двубой за трето и четвърто място, сочените за фаворитите на турнира – отборът на „Холандците” надделя с 5:2 над тима на „Young boys”. Отборите получиха купи и парични премии, осигурени от организатора Георги Георгиев, собственик на Спортен комплекс – Самоков.

Индивидуална награда за голмайстор на първенството получи Даниел Дюлгеров от “Холандците”, реализирал 16 гола. За най-добър вратар на турнира бе обявен – Ангел Джоргов от “Шивачите”, а Красен Николов от “Големите” получи наградата за най-полезен играч /MVP/.

Владимир Георгиев бе поканен от организаторите да връчи купите, като той беше подготвил и подарък за всеки от отборите – топки от „Шампионска лига”. В есенния турнир се записаха осем отбора за участие, като единия се отказа още в първи кръг и седем отбора останаха да се борят за трофея. Всеки уикенд от началото на шампионата се определяха и играеха двубоите, като през изминалите почивни дни се проведоха финалите и полуфиналите. Футболният турнир е традиционен и е част от спортната програма на спортен комплекс – Самоков. Следващия турнир ще се проведе през пролетта.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close