РегионалниСпортФутбол

Футболна школа “Димчо Маринов” с престижно участие в силен международен турнир “Купа Южно Черно море 2017”

Илиян Чалгънов

Момчетата на Димчо Маринов ще мерят сили със силни чуждестранни и български отбори на предстоящия футболен турнир “Купа Южно Черно море 2017”, който ще се проведе о в периода 20.08.2017 – 26.08.2017 година! Самоковци ще участват в турнира със две възрастови групи.

При родените 2007г. нашите момчета ще мерят сили с отборите на Локомотив/Ташкент/, Спартак / Ташкент/,Спартак/ Варна/,Висагинас/Литва/.
При родените2001-02г. съперници на нашите са отборите на Лудогорец, Олимпик/Варна/, Първомай, Павликени,Сливен,МВА Москва.

Турнирът ще се проведе на базите в курортите Обзор и Бяла, едни от известните места за почивка по нашето Южно Черноморие. Освен възможности за отдих, след направените напоследък подобрения на спортните и леглови бази, тези курорти предлагат идеални условия за провеждане на спортни състезания!

За да бъде по-интересен и по-добре организиран турнирът, повечето от футболните двубои ще бъдат ръководени от лицензирани съдии от Германия, осигурени с любезното съдействие на Германски Футболен Съюз (DFB)!

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close