Местен бизнесОбществоРегионалниСамоков

Фирменият магазин на „Си комерсиал 7“ отвори врати с разнообразие от продукти  

“Самоков 365“

От края на миналата година  отново отвори врати фирменият магазин на „Си комерисал 7“. Той е разположен непосредствено преди главната сграда на предприятието, от ляво на бариерата.

В него може да откриете богат асортимент от сладки изкушения, които съхраняват в себе си усещането за домашно приготвени вкусотии. Именно на това залага брандът – всичко да бъде приготвено по специална рецепта и подписано с качество „Дома“. Друго водещо е запазеният баланс между качество, количество и стойност.

На място можете да намерите сухи пасти, бисквити, рула, кейкове, шоколадови изделия и инстантни храни. Точно това разнообразие и то на достъпни цени можете да откриете всеки делничен ден в магазина /от 8:30 до 17:30 часа/.

Наред с това като допълнение вече има и хладилна витрина с колбаси, внос от Италия. Предлагат се и полуготови спагети, енергийни напитки също. Може да си закупите и малки торти, дело на сръчните сладкари от производството, както и сладки на килограм. В магазина се приемат поръчки за торти за специалния ви повод и според индивидуалния вкус, големина и вид. Предвижда се добавяне на още артикули от сладки изделия, замразени продукти и напитки. Във фирмения магазин на „Си комерсиал 7“ може да откриете разнообразие от вкусотии на разумни цени.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close