Обща категорияОбществоСамоков

Фирма „Си комерсиал 7 ” представи сладките си изкушения на изложение в Кьолн

“Самоков 365”

Самоковската фирма „Си комерсиал 7” представи сладките си изкушения в едно от най-големите изложения за сладкарство, провеждащо се в Кьолн.

За 49-и път в германския град Кьолн бе организиран най-големият в света търговски панаир за сладки изделия. Той се състоя от 26 до 30 януари. Всяка година изложението се посещава от близо 40 хиляди специалисти в областта на сладкарската индустрия  – производители, преработватели и търговци от цял свят. Над 70% от изложителите са чуждестранни компании. Сред тях за поредна година е и самоковската фирма „Си комерсиал 7”, която е с традиции в областта на произвеждането на сладкиши. Фирмата представи продуктите си в палата номер 2.

„Бяхме посетени от голям брой наши настоящи партньори. Щастливи сме, че успяхме да срещнем и нови клиенти. Считам, че успяхме да постигнем много добри договорености с новите ни партньори. Отварят се възможности пред нас да изнасяме в Китай и Япония. Свързахме се и с много добър дистрибутор на територията на цяла Испания и Португалия. Срещнахме доста фирми от Арабския свят, преговаряме и с тях. Целта ни е да навлезем и в този пазар”, каза пред „Самоков 365” Надя Рогачева, отговорник експорт във фирмата.

По думите на Рогачева, това което е направило силно впечатление като предлагане от страна на самоковския щанд е комбинацията от качеството на съответния продукт в съчетание с добър дизайн. Вече близо 30 години фирмата работи в посока на подобряване на системата на качеството в съответствие с международните стандарти. На щанда присъстваха както основният бранд „Дома”, така и „Мастер шоколатиер” и „Долче дела мама”. На изложението участваха собственикът на фирмата Сотир Немов, както и неговите колеги от отделите „Маркетинг” и „Производство” – Надя Рогачева, Деница Атанасова, Данаил Лазаров, Ангел Кацарски, Соня Петкова и Радослава Чакърова.

„Участието на подобен тип мащабни международни панаири е много важно за нас, защото по този начин печелим доверие към всички потенциални клиенти, които все още не познават фирмата и дейността ни”, подчерта Надя Рогачева.

В  момента фирма „Си комерсиал 7” изнася продукти в над 36 държави, в това число целият Балкански полуостров и в почти всички страни в Европа. Работи се в посока на изграждане на  партньорства с големи пазари като Япония, Китай, Испания, Португалия, Франция и арабските страни. Следващото изложение, в което ще се включи самоковската фирма ще се проведе в края на март в Атина.

 

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close