ОбществоРегионалниСамоков

Фирма „Самел 90“ и инж. Петър Георгиев – част от бизнес делегация с президента Радев в ОАЕ

„Самоков 365“

Изпълнителният директор на „Самел 90″ АД инж. Петър Георгиев е част от бизнес делегацията, която придружава президента Румен Радев по време на посещението му в Обединените арабски емирства.

Българският държавен глава Румен Радев е на официално посещение в Обединените арабски емирства (ОАЕ) по покана на президента на ОАЕ и владетел на Абу Даби Н.В. Шейх Мохамед бин Зайед Ал Нахаян.

В рамките на посещението се провежда бизнес форум с участието на компании от България, сред които „Самел 90″АД, организиран от Търговската камара на Абу Даби.

Задълбочаването на двустранния политически диалог на най-високо равнище, двустранното сътрудничество в областта на енергетиката и икономиката, възможностите за инвестиции в България и за съвместни проекти с участието на български компании, осъвременяването на договорно-правната база, са основните акцентите по време на посещението.

В бизнес форума вземат участие представители на компании от двете държави в областта на високотехнологични производства и иновациите, транспорта, информационните и комуникационните технологии, енергетиката, отбранителната индустрия.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close