ПолитикаРегионалниСамоков

Фандъкова и Маринов подкрепиха кандидата за кмет Ангел Джоргов и листата на ПП ГЕРБ в Самоков

„Самоков 365“

ПП ГЕРБ – Самоков представи кандидата си за кмет Ангел Джоргов, кандидатите за общински съветници и кандидатите за кметове на кметства в препълнения салон на Читалище – паметник „Отец Паисий – 1859“ вчера.

Официални гости на събитието бяха народният представител и общински ръководител на ГЕРБ – Самоков Валентин Милушев, народният представител и областен координатор на ПП ГЕРБ за София област Младен Маринов и кметът на Столична община Йорданка Фандъкова.

Ангел Джоргов е родом от Самоков като през последните петнадесет години е работил на ръководни длъжности в столичното метро  и като зам.- кмет в Столична община, в екипа на Йорданка Фандъкова. На 38 години е, семеен с едно детенце. До този момент не е участвал в избори, но както подчерта, приема кандидатурата си като голяма отговорност, както всичко до този момент. В програмата си залага на няколко приоритетни точки и добри практики от предходните му заемани длъжности.

„Въпреки младата си възраст през последните седем години съм натрупал не малък опит и с голям ентусиазъм ще се боря за решаване на проблемите в Община Самоков. До голяма степен съм подготвен с чисто административните въпроси на всяка една администрация“, под черта Джоргов.

Той допълни, че приоритетно за него е връщането на младите хора в града, където да могат да намират кариерно развитие. Това, по думите му, ще стане, когато се работи в посока на това да се помага на местния бизнес и на инвестициите. Бизнес средата да се подобри и градът да поеме по посока на промяната и модерното развитие. Един от лостовете е като общината осигурява „зелен коридор“ на всички, които дават възможност на развитие на младите хора в града. Също да се помисли за нова транспортна схема, която да е в полза на селата, Боровец и Мальовица.

„Има какво да се взаимства от Столична община. Тя е единствената в България с денонощен контактен център, може да се попълва и електронна форма за сигнали и въпроси. Като цяло общината да е отворена и да е по-близо до проблемите на хората и тяхното разрешаване. Имам и опит в канидатстването по проекти с европейско финансиране“, подчерта Джоргов.

„София е столицата на България, Варна – морската ни столица, а няма причини Самоков да не бъде зимната столица на нашата прекрасна страна. Защото съм сигурен, че с успешния си опит на зам.-кмет по строителството и инвестициите на София, Ангел Джоргов ще привлече много финансови средства за възраждането на Самоков и на Боровец като най-добрия зимен курорт у нас. Вярвам, че Ангел и листата с кандидати на ГЕРБ за Общинския съвет, са най-доброто решение за бъдещето на Самоков и самоковци. Доказателство за това е и подкрепата на един от най-успешните кметове в цялата история на ГЕРБ – този на София г-жа Йорданка Фандъкова“, подчерта от сцената народният представител Младен Маринов.

„Аз съм родена в Самоков и искам той да бъде модерен и проспериращ град. Ако искате Самоков да имате компетентен, отговорен и много, много работлив човек – това е човекът. Ангел Джоргов е човекът, който ръководеше част от втората линия на метрото и цялата трета  част – един тежък и сложен проект. Учеше се от най-добрите. Трудно ще го видите на бюро,  той успешно играе ролята на голям ръкводител и технически ръководител. Градът има нужда от нова енергия и от инвестиции, които могат да се реализират благодарение на хора като Ангел“, допълни Йорданка Фандъкова.

За доброто настроение на всички присъстващи се погрижи ансамбъл „Българе“.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close