Общество

Ученици от ОУ „Христо Максимов” се състезаваха кой е по-по – най в английския език

„Самоков 365”

Четвъртокласниците от ОУ „Христо Максимов” се състезаваха в това да покажат кой е по-добър в английския език. Надпреварата се състоя на 21 март под вещото ръководство на любимата учителка по езика – Мис Спасова.

„Кой е по-по-най англичанин” е състезание, което има за цел да покаже напредъка на децата в езика – техните умения и постижения. Малчуганите бяха разделени е два отбора -“Discoverers”/”Откриватели”/ и “Inventors” /”Изобретатели”/, като в тях се включиха всички ученици от четвърти клас, а капитани на отборите бяха съответно Даниел Кашинов и Георги Станоев. Състезателите от двата отбора участваха в разнообразни игри и упражнения, в които се налагаше да демонстрират както знанията си, така и качества като креативност, инициативност, толерантност, умения за работа в екип. Ентусиазирани и в приповдигнато настроение те печелеха точка след точка, показвайки колко много са научили. Завоюваните точки бяха както за бързина, така и за коректност на дадените отговори. Представителите на двата отбора се бяха подготвили предварително с красиви плакати, с които окичиха пространството около работните места на тимовете си.

Състезанието се провежда за седма поредна година и представлява огромно предизвикателство за децата, тъй като голяма част от задачите са с високо ниво на трудност. В това издание победител не се излъчи, тъй като и двата отбора завършиха с финален резултат от 17 точки. Всички участници получиха грамоти, но най-голямата награда за тях бяха моментите на щастие, позитивни емоции и удовлетворение, които изживяха по време на състезанието.

Related Articles

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Close
Close